ANA SAYFA
HAKKIMIZDA
Decobox
Kaat'ı
Kaat'ı Sanatı

KAAT'I KAĞITTAN ÜRÜNLER

Kağıttan ürünler üretmek amacıyla kurulmuş olan KAAT’I, bu yönde; lüks kutu, masaüstü ofis gereçleri, klasör, resim çerçevesi, defter ve ajandalar için sert kapak, dershane çantası, karton çanta ve kağıttan mamul muhtelif ürünler imal etmektedir.

Üretimin tamamı Türkiye’de, 2.500 m2 kapalı alana sahip fabrikamızda gerçekleştirilmektedir.

Üretim, yüksek el işçiliği kalitesi korunarak, seri ve standart üretimi sağlayan yarı otomatik makineler desteğiyle yapılmaktadır.

25 yıllık tecrübenin getirdiği kalite standardı, üretim çeşitliliği ve üretim kapasitesi, firmamızı Türkiye ve Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri haline getirmiştir.

Ürünlerin tamamında, dünyanın en kaliteli malzemeleri kullanılarak, prestij ve zarafetin yanında, dayanıklılık da sunulmaktadır.

Üretimin büyük bir kısmı, muhtelif sektörlerden gelen özel sipariş taleplerine ayrılmıştır. Bununla beraber bazı sektörler için “Decobox®” markalı koleksiyonlar üretilmektedir.

Ürün geliştirme ve tasarım konularına büyük önem veren firmamız birçok faydalı model patentine ve tasarım tesciline sahip olup, bu konudaki liderliğini Türkiye ve dünyadaki önemli kurumlardan aldığı ödüllerle kanıtlamıştır.

© Copyright © 2015 Decobox. Tüm hakları saklıdır ! İzinsiz resim ve içerik kopyalamak yasaktır.